MUSKELTERAPI

​Kropsterapi er noget helt andet end fittness og sport. Både fittness og sport er absolut sundt at dyrke, men det er kun en måde at bruge kroppen på. 


Krop - sind - ånd skal gerne være i harmoni. Det er ligeværdige parter af et menneske.

Kroppen er, når vi lærer at samarbejde med den, den bedste terapeut vi har. Men vi skal lære at forstå den. Vi passer bedre på os selv hvis vi ind imellem giver os lov til at mærke kroppen. Når vi mærker smerter eller uro i kroppen, er det vigtigt at begynde at være opmærksomme, bruge åndedrættet og mange gange forløser åndedrættet nogle af smerterne. I stedet for at tage smertestillende medicin kan man lære meget mere om sig selv - føle sammenhænge i kroppen.

At få ro i kroppen kan give ro i sindet. Det giver os mulighed for at lytte til Selvet - som kan give os visdom. Indsigter som kan være svære at finde ind til i et turbulent, travlt liv. 

Ligegyldigt om vi har et stillesiddende eller et fysisk hårdt arbejde så har kroppen godt af at blive gennemarbejdet og brugt. Selve tilværelsen byder ofte på megen stress. Massage kan afhjælpe at det ”sætter sig”.


Åndedrættet er et ganske gratis redskab, vi alle bærer rundt på men ofte ikke bruger optimalt. Derfor - vær opmærksom på, at du trækker vejret helt igennem - helt ned i maven, frem for at lade det stoppe i det øverste af brystkassen.

Kropsterapi kan give:

- Øget velbefindende
- Større livsglæde
- Mere overskudVi bliver først til hele mennesker, når vi begynder at lære i stedet for at uddanne os.

​Apollon v/Helle Nielsen, Langenæs Alle 70, part.th, 8000 Aarhus C, Tlf 23204670, mail: hnbear@hotmail.com