KOLLEKTIV PROCES

Sådan som jeg anskuer verden er vi alle en del af den kollektive bevidsthed. Sammen kan vi være med til at påvirke udviklingen, rense og heale. Vi er også alle påvirket af historien, der er gået forud for vor tid.

Der er i de seneste år blevet skrevet og talt meget om år 2012. iflg. Mayaernes daværende videnskab, baseret på en matematisk kode, vil et galatisk skifte indtræde og få stor indflydelse på energien i vort solsystem. Det er ikke tilfældigt, det vi har været igennem som civilisation. De forudsagde en videnskabelig revolution fra år 1618 - som æra ender denne i år 2012 - hvorefter mennesket igen skal arbejde mod en forening med naturens cyklus og indordne sig under den universelle orden. Et enormt energiskifte, som vil forandre focus i verden. Der foregår rigtig meget spændende - og til tider også skræmmende ting globalt set. Alene de ting der sker med vejret og jorden og de kræfter elementerne viser - kan mane til eftertænksomhed.

For mere information om dette kan jeg anbefale at studere "Budapest gruppen" med bl.a. Ervin Laszlo. En gruppe med kompetente mennesker som i mange år har forholdt sig til disse forandringer.

Hvordan støtter vi bedst som individulle mennesker en positiv udvikling?

I 1996 da jeg begyndte min uddannelse hos Stanislav Grofudtalte han: "vi vil være vidne til en dyb krise i årene 2008 - 2012, en krise som vil kunne sammenlignes med Wall Street krakket i 1929!" Man må sige at manden fik ret. Grof har ikke været den eneste, som forudsagde denne krise. Hvordan kunne nogen så se dette ske, når nu så mange finansfolk totalt overså alle faresignaler?

Det samme med adgangen til den uendelige kilde af kollektiv bevidsthed - selv om vi ikke er tunet ind og selv om vi har blokeringer i kroppen som gør, at vi ikke kan åbne til den bevidsthed, såer beholderen af viden der og venter længselsfuldt på, at vi kontakter den.

Jeg kender ikke noget redskab, der er mere effektivt til at fjerne mine blokeringer i kroppen end holotropisk åndedrætsteknik. Jeg har ad åre fået en fundamental tillid til den indre ressource som man kan benævne "den indre healer"- den ved langt bedre end min bevidste hjerne, hvad der er min vej i livet.

Vi har hver især vores unikke vej at gå. Ingen udefra kan vide bedre end den indre ressource, vi har i os. Derfor kan nogen mennesker opleve, at et mønster man har levet med hele livet og som man måske har talt med psykolog eller terapeut om i årevis, pludselig er forståelig og kan opløses efter en enkelt session. I holotropisk åndedrætsteknik oplever man med krop, sind og ånd. Det gør forandring muligt.​

​Apollon v/Helle Nielsen, Langenæs Alle 70, part.th, 8000 Aarhus C, Tlf 23204670, mail: hnbear@hotmail.com