HOLOTROPI

​Holotropic Breathwork, udviklet af Christina og Stanislav Grof, M.D., er en åndedrætsteknik, kombineret med specielt udvalgt musik samt kropsterapi. Det er en kraftfuld metode til selvudvikling og healing af krop og psyke.


Mange af os har et ønske om at forstå os selv dybere. Nogle vil måske gerne finde ud af, om fysiske problemer stammer fra psykiske komplekser (hvad fysiske problemer faktisk ofte gør – det man kalder psykosomatiske sygdomme).

Her er et redskab til at afklare såvel psykiske handlemønstre, sammenhænge imellem psyken og fysiske blokeringer samt mere åndelige aspekter

Efter hver session bliver du bedt om at tegne en mandala, hvorefter deltageren i gruppen hver især gengiver essenser af deres oplevelser. Dette er for at integrere oplevelserne, så de kan ”bruges” i hverdagen. Teknikken skal ikke ses som et alternativ til psykoterapi, men som en måde at få forståelse for det hele menneske, man er.

Holotropic betyder ”bevægelse mod helhed” (af græsk og latin: holos = helhed, trepein = bevægelse hen imod).

Hvis vores TV går i stykker, ved vi godt, at udsendelserne bliver sendt og kan modtages af mange andre. På samme måde kan man sige, at det at vores krop/sind ikke er åbent for at modtage signaler fra det kollektive/spirituelle lag, betyder ikke, at der ikke sendes og kan skabes kontakt.

Kurser

Dato: 22.-24.september 2017

Sted: Kursuscentret, Gudenåvej 58, Voervadsbro, 8660 Skanderborg

Se mere under kommende kurser.

​Apollon v/Helle Nielsen, Langenæs Alle 70, part.th, 8000 Aarhus C, Tlf 23204670, mail: hnbear@hotmail.com